Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jendazmoravy

12. 4. 2011 11:41
A kdo motivuje lidi?

Jiný než stát? Vždyť ještě před pár lety tu byla i taková zvrhlost jako delší mateřská pro neprovdané! Taktéž při posuzování sociálního minima se nesezdaní mohou prohlásit za samostatně hospodařící domácnosti, zatímco manželé nemohou. Oficiálně neprovdaná matka dosáhne na sociální podporu snadněji, naproti tomu manželé mají vyživovací povinnost. Atd, atd. 

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

12. 4. 2011 11:28
Langšádlová,

co je to za alibistický nesmysl, že stát nenese zodpovědnost za rozvodovost, když je to právě aktuální stát, který význam rodiny přesunul na sekundární rovinu a v samotné výchově chybí tvrdý, pro-rodinný tlak, který je nahrazen individualismem poplatným pravici? Jste tak pokrytecká, že to víte a píšete opak, nebo skutečně myslíte, že stát na současném stavu nemá podíl? Pak by vaše politická angažovanost byla opravdu smutná...:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 998x
V květnu 2010 byla zvolena poslankyní. Je místopředsedkyně rozpočtového výboru, členkou výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj Poslanecké sněmovny PČR. Byla zároveň zvolena předsedkyní stálé komise pro rodinu a rovné příležitosti a předsedkyní podvýboru pro bankovnictví, pojišťovnictví a finanční trhy. Rovněž je členkou podvýboru pro financování územních samospráv a využívání prostředků Evropské unie a členkou podvýboru pro územní rozvoj a financování veřejné správy.

Kandidátka do PSP ČR 2017

Zadavatel: TOP 09, zpracovatel: TOP 09

Seznam rubrik